Een mooie design lamp of klok.
Een genot voor het oog, elke keer weer.

DUURK, Lampen, klokken en andere interieur spullen.
Ons assortiment bestaat onder andere uit lampen van diverse Italiaanse merken en klokken van het merk Newgate. Ben je op zoek naar een mooie lamp, houd je van design, dan is de kans groot dat je bij ons vindt waar je naar op zoek bent. Kijkt u rustig rond in onze webshop. Indien u vragen hebt, vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail.

Verlichting is uiteraard primair van practisch belang, maar zorgt daarnaast ook voor sfeer en warmte in huis. Kleur, vormgeving, stijl, gebruiksgemak allemaal zaken die meewegen in de keuze van een geschikte lamp. DUURK levert lampen geproduceerd door diverse Italiaanse merken. Gezamenlijk vertegenwoordigen zij meer dan vijftig jaar geschiedenis in de productie van lampen en verlichtingssystemen. Sinds kort hebben wij ook de lampen van Nordlux toegevoegd aan ons assortiment. Scandinavisch design voor een aangename prijs. 

Kies voor een Italiaanse designlamp of voor betaalbaar Scandinavisch design van Nordlux. Heeft u hulp nodig bij de keuze van de juiste lamp, dan helpen wij u graag.

Category placeholder

Door je meest populaire categorieën uit te lichten op de homepage help je klanten makkelijker te navigeren door je store.

Product placeholder
Product placeholder

Hier plaats je je nieuwe producten, bestsellers en andere producten die je wilt verkopen. Om producten uit te lichten op je homepage voeg je ze toe aan Voorpaginaproducten.