Antonangeli

Antonangeli Illuminazione werd opgericht in 1977, en richtte onmiddellijk haar aandacht op het ontwerpen en maken van verlichting met een sterke persoonlijkheid: focus op een concept van licht, dat is 'functioneel' en 'emotionele' op hetzelfde moment.

Sinds 2007 is Antonangeli betrokken geweest bij de Buitenverlichting wereld met een ongewone visie: het creëren van verlichting buiten die dezelfde emoties produceert die normaal licht creëert in het interieur. Zorgvuldige analyse van de markt en naar aanleiding van de voorstellen van een landschapsarchitect, heeft Antonangeli een serie collecties 'Outdoor' dat als motto heeft: "... we moeten het donkere respecteren". Antonangeli biedt oplossingen die verder gaan dan de eenvoudige formele projecten en technische toepassingen door te experimenteren met ongebruikelijke materialen.

Dit alleen al heeft Antonangeli uniek in zijn gebied gemaakt. De Antonangeli collecties zijn gemaakt na een diepgaande en geduldige studie van traditionele materialen verwerkt op een nieuwe manier. Nieuwe materialen en productie oplossingen nooit eerder zijn gebruikt voor de productie van verlichting. De resultaten zijn spannende vormen van verlichting.


Geen producten gevonden...