AfterPay informatie


Shoppen, ontvangen en dan pas betalen.

Door gebruik te maken van AfterPay, wordt shoppen wel heel gemakkelijk.

      

Eenvoudig

Shoppen waar en wanneer jij wilt, zonder direct te betalen. Betaal met AfterPay en het enige wat je hoeft te doen tijdens het betaalproces is jouw gegevens en e-mailadres in te vullen.

Veilig

Genieten van je bestelling, zonder je druk te maken over de betaling. Nadat je jouw bestelling hebt ontvangen, sturen wij je een factuur per mail. Zo betaal je alleen voor die producten die je houdt.

Zelfservice

Met AfterPay kun je betalen wanneer het jou het beste uit komt, binnen de gestelde betaaltermijn van 14 dagen. Dat is de zelfservice van AfterPay.

Nederlandse klanten (AfterPay)

AfterPay voert voor DUURK het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 500 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 1250. Voor bedragen boven de bovengenoemde limiet kunnen wij "uitgestelde betaling" aanbieden. Voor een omschrijving van uitgestelde betaling zie "Belgische klanten"

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.’
Afterpay klantenservice: contact 

Belgische klanten (Uitgestelde betaling)

Helaas kunnen wij op dit moment nog geen AfterPay service aanbieden aan onze Belgische klanten. Als alternatief kunnen wij voor bestellingen met een levertijd langer dan 1 week uitgestelde betaling aanbieden. In het geval dat u gebruik wilt maken van uitgestelde betaling gaat u als volgt te werk:

1



   Selecteer de gewenste producten en noteer :
- Artikelnummer
- Omschrijving
- gewenst aantal
2 Mail de artikelen naar [email protected]
3 Wij maken een orderbevestiging en sturen naar u ter controle.
4 Nadat wij een bevestiging hebben ontvangen gaan wij de goederen bestellen.
5 Nadat de goederen zijn geleverd aan DUURK, sturen wij u de rekening.
6 Nadat de rekening is voldaan versturen wij de goederen.
7 U ontvangt de goederen uiterlijk 3 dagen nadat de rekening is voldaan